گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کاخ‌سفید: ضد حمله اوکراین به روسیه به تصمیم زلنسکی بستگی دارد

هماهنگ کننده امور راهبردی در شورای امنیت کاخ سفید گفت که زمان و مکان ضد حمله اوکراین به روسیه به تصمیم رئیس جمهور اوکراین بستگی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۰۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی در شورای امنیت کاخ سفید گفت که آمریکا می‌خواهد اطمینان یابد که حملات اوکراین موفقیت آمیز خواهد بود و این به ولودمیر زلنسکی بستگی دارد که تصمیم بگیرد چه زمانی و کجا این حملات انجام شود.

 

وی که این سخنان را در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» مطرح می‌کرد، افزود: «ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که آنها در این (حمله) موفق خواهند بود . کجا و چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد بستگی به تصمیم زلنسکی دارد».

 

کربی گفت: «آمریکا به همراه متحدان و شرکا هر کاری انجام می‌دهد تا اطمینان یابد که اوکراین آماده است».

 

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که «آندری ملنیک» معاون وزیر امور خارجه اوکراین امروز (دوشنبه) مدعی شد که کمک‌های نظامی هنگفت کشورهای غربی به کی‌یف، که از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس شروع شده، کافی نیست.

 

ملنیک در ادامه با لحن قلدرمآبانه‌ای خواست که کشورهای غربی هر کدام، ۱ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای تأمین تسلیحات برای اوکراین اختصاص دهند.

 

وی در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «ما از متحدان خود برای کمک‌های نظامی آنها سپاسگزاریم، اما کافی نیست. ما از شرکای خود می خواهیم که از تمام خط قرمزهای ساختگی عبور کرده و ۱ درصد از تولید ناخالص داخلی را برای تحویل تسلیحات اختصاص دهند».

 

در حالی که آمریکا هم‌اکنون بیش از ۳۵.۴ میلیارد دلار تسلیحات از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ به کی‌یف ارائه کرده و اتحادیه اروپا نیز ۱۳.۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده‌اند اما معاون وزیر خارجه اوکراین مدعی است که کشورش «به ۱۰ برابر این کمک‌ها برای پایان دادن به تجاوز روسیه در سال جاری نیاز دارد».

 

پیش از این نیز «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با اذعان به اینکه وضعیت میدانی نیروهای این کشور خوب نیست، ولی مدعی شد که روسیه به اهداف خود در این جنگ دست پیدا نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر